Vélemények ⭐⭐⭐⭐⭐

Köszönjük a bizalmatokat!

Noémi

Noémi

“Szuperek vagytok! A “nagy” lányommal 10 éve megtanítottatok a babahordozásra, és megerősítettetek abban, hogy nem kell /nem szabad sírni hagyni 🙂
Gabókám ma 5 hetes 🙂 Nagyon örülök a mozgásfejlődés témának, és a többi videótok is igazi gyöngysszem!
Örülök, hogy rátok táláltam! Ezer hála!”

Kriszti

Kriszti

Nagyon köszönöm, köszönöm, köszönöm Neked, rengeteget segített a tanfolyam. Csak pár apróságon, bár annál fontosabb szokáson kellett változtatnom, és azóta nem is volt -‘krumpliszsák’ – eldőlés.

Andrea

Andrea

“Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a tanfolyamra és pont most, mikor még csak két hónapos a kisfiam és minden előttünk áll. Biztos hajlamos lettem volna a kipárnázásra, de a tanfolyam segített megérteni, hogy ennek milyen következményei lehetnek, így már biztos nem teszem.”

Zsófi

Zsófi

“Először is köszönöm a videókat, nagyon tanulságosak, sok mindenre megkaptam magamban a választ és segitett megértenem dolgokat”

Zita

Zita

“Végére értem az anyagnak, szeretném megköszönni a profi munkátokat, mind a honlap felépítése, mind az anyagok nagyon színvonalasak, jó volt hallgatni, tanulni! Várom a következőt”

Ágnes

Ágnes

“Nagyon hasznos! A Hordozóház csapatának köszönhetem, hogy minden történést örömmel élek meg, és fogadok el. Köszönöm, hogy vagytok”

Kata

Kata

“A lehető legjobb dolog amit vásároltam. Ez is és Kalmár Szandi anyagai is. Meleg szívvel ajánlom.”

Judit

Judit

“A legjobbkor jött, sokszorosan megtérülő befektetés volt. Nagyon köszönöm! Ez már a 2. hordozó házas tanfolyam,amit megvásárolok és csak úgy, mint a mozgásfejlődésről szóló, elképesztően hasznos! Ági, mint egy jó barátnő kísér végig a folyamaton, aminek a végére új erőre kap az ember és parának se híre, se hamva. 🙂 Olyan eszközöket ad, amiket azóta nap,mint nap használok, jobban vagyok és valódi jelenléttel tudok ott lenni a kislányomnak.” 

Enikő

Enikő

“Beni az első babám és 3 hónapos volt, amikor elkezdtem nézni a tanfolyamot, ami számomra rendkívül hasznos infókat tartalmazott, mondhatni összeállt a kép. 🙂 Volt olyan viselkedése a babámnak, amit utólag értettem meg és volt olyan, ami éppen zajlott és megoldást találtam rá. Mint minden anyuka, én is folyamatosan bújom az internetet megoldásokat keresve a problémáinkra. Mivel a pandémia miatt korlátozva vagyunk, nagyon kevés a lehetőség találkozni más anyukákkal, akikkel tapasztalatokat cserélhetnénk, amit személy szerint nagyon igényelnék. Miközben néztem a videókat, úgy éreztem, hogy Szandi és Ági “fogja a kezem” 🙂”