Alvásproblémák (0-4 hónapos)

8.900 Ft

Szakértő: Kalmár Szandi

0-4 hónapos kor közötti alvásproblémákat járjuk körül.

Kategória:

Leírás

1. Nem alszik a babám!
20 perc után fenn van. Alig alszik. Félsz, hogy így nem fejlődik jól? Hogyan lehet segíteni, hogy nagyobbat aludjon?

2. Folyton alszik/sokat alszik
Állandóan alszik? Aggódsz, hogy nem fejlődik így? Vagy hogy valami baj van? Támpontokat adunk a videóban, hogy te magad is meg tudd állapítani, hogy minden oké vagy van valami teendőd.

3. Felcserélte a nappalt az éjszakával?
Egész éjjel fenn van, nappal pedig nagyokat alszik a picibabád? Akkor nálatok is beütött az a jelenség, hogy felcserélte a nappalt az éjszakával. Jó hírünk van: erre van megoldás!

4. Nem lehet lerakni!
Nem lehet letenni a babámat: lepedőérzékelő van benne!!! Mi lesz így?

5. Büfizetetni muszáj?
Ha nem büfiztetem, akkor baj lesz ugye? Pedig mindig fölébred a büfiztetésre! Járjunk utána, hogy miért gondoljuk ennyire fontosnak a büfiztetést. És hogy hogy lehet az, hogy büfiztetés valójában nehezíti az amúgy sem egyszerű kisbabás napokat. Hogy jön akkor ki a levegő? Elmondjuk, hogy hogyan működik az élet – méghozzá sokkal jobban! – büfizetetés nélkül.

6. Ha nem büfiztetem, bukni fog? Ha bukik, refluxos?
A bukás természetes reakció: így szabadul meg a levegőtől, és a többlet tej is így távozhat. Hogyan tudod megállapítani, hogy refluxos-e a babád? És mit tegyél, ha gyanús, hogy az?

7. Bölcsőhalál és biztonság
Nektek is van légzésfigyelőtök? A nemzetközi kutatások és ajánlások fényében, semmi szükség rá, sőt! Feltétlenül nézd meg ezt a videót, és értsd meg, hogy mi ad a babádnak valódi biztonságot!

8. Biztonságos az együttalvás?
Nem fogok ráfeküdni? Nagyon félek magam mellé venni! Értsd meg, hogy hogyan működik az agyunk, a figyelmünk alvás közben, és találd meg a legpihentetőbb alvási elrendeződést kisbabával!

9. Napirend? Evés-játék-alvás?
Vagy mégsem? Miért nem működik ez a rend? Hogyan működnek a kisbabák, és miért tiltakozik minden porcikájuk az ilyen rendszer ellen?

10. 4 hónapos alvási regresszió
Nálatok is eljött? Azon filózol, hogy mikor lesz vége? Vagy félsz, hogy így maradtok?

11. Hasfájós a babád?
A babák több, mint felét hasfájósnak mondják a szülei. Sírnak. Húzogatják a lábukat. Nem alszanak. Az orvos cseppet ír fel ilyenkor. Miről van szó valójában? Értsd meg, hogy mi van a vigasztalhatatlan sírás hátterében!

12. Fehérzajt használsz?
Nem vagy egyedül. A családok több mint fele használ fehérzajt és közülük 50%-nak be is vált. De biztonságos ez? Hogyan használjam?

13. Egy örök: a változás!
Megszületett, nagyon vártad és sokkban vagy? Nem számítottál rá, hogy ez ilyen nehéz lesz? Az jár a fejedben, hogyan fogod ezt túlélni? Hogy ez már mindig így lesz?

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Alvásproblémák (0-4 hónapos)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük