Együttműködő kommunikáció (EMK) alapkurzus

Vagy jelentkezz be, hogy hozzáférj a megvásárolt tanfolyamaidhoz

A tanfolyamot tartják

Ónodi Ágnes és Redő Júlia EMK‒trénerek.


Lépjetek ki a “kinek van igaza?” taposómalmából

…és tegyétek át a fókuszt a kapcsolatra! Élvezzétek az együttérzéssel teli találkozásokat akár még a konfliktusokban is – majd találjátok meg együtt a közös megoldást! Az EMK a felnőtt kapcsolataidban és a szülő-gyerek relációban egyaránt jól használható.


Mit kapsz a tanfolyamon?

A tiszta magyarázatok, a szemléletes példák és szituációs játékok, a megjegyzést segítő eszközök és színek, a tippek és a játékok a gyakorláshoz mind arról gondoskodnak, hogy a látottak valóban a tiéddé váljanak.

Megtanuljuk
  • a fókuszváltást a megszokott kommunikációnk és az EMK-s szemlélet között;
  • fölismerni az ítéleteinket és megkülönböztetni a tiszta kommunikációtól;
  • az EMK négy lépését,
  • és azt, hogyan jutunk el az ítéleteinktől odáig, hogy tiszta megfigyeléssel, érzéssel, szükséglettel és kéréssel fogalmazzuk meg azt, ami bennünk van.

Tovább is van…

Az alapkurzusunkon megtanuljuk a négy lépéshez kapcsolódó elméleti információkat, és azok gyakorlati alkalmazását önmagunkban. Erre épül tanfolyamunk következő része (előkészületben), amiben a kommunikáció olyan kisebb tényezőit tanuljuk, amik viszont hiába kisebbek, mégis elengedhetetlenek a sikerhez: ahhoz, hogy kölcsönösen meghalljuk és megértsük egymást.


Támogató facebook-csoport a nálunk tanulóknak

Nem vagy egyedül a tanulásban! Azoknak, akik tőlünk tanulnak EMK-t, zárt facebook-csoportot üzemeltetünk, ahol folyamatos szakmai támogatásunkkal tesszük még hatékonyabbá a tanulást. Tedd föl a kérdéseidet, oszd meg a tapasztalaidat, tanulj mások dilemmáiból!

Vedd meg a tanfolyamunkat, és csatlakozz a facebook-csoporthoz te is!


Az EMK-t gyerek(ek)kel használnád?

A tanfolyamon az EMK-t felnőtt szemmel nézzük és tanuljuk. Az EMK törvényszerűségei természetesen a gyerekekre is érvényesek, ezért ha gyerek fókusszal vagy itt, neked is az EMK alapkurzusunkat ajánlom. Azonban ahhoz, hogy gyerekkel is életre keljen ugyanez, egészítsd ki az EMK alapkurzust a gyerekek életkori sajátosságairól szóló tanfolyamsorozatunkkal (előkészületben).

Leckék