Tanfolyamok

 • Babahordozás kérdések és válaszok

  12 Leckék kategóriában

 • Tanfolyam a mozgásfejlődésről 2. rész - a forgásoktól a stabil járásig

  13 Leckék kategóriában 5.900 Ft

  Szakértők Ónodi Ágnes, az egészséges mozgásfejlődés szakértője és hordozási tanácsadó, valamint Zagyi Linda konduktor, korai fejlesztéssel foglalkozó szakember. Beszélgetőtárs: Kalmár Szandi. Előzmények A tanfolyam 1. részében megismertük a szabad mozgás szemléletét és végigkövettük a mozgásfejlődést és a mozgásfejlődés szempontjából kritikus helyzeteket a születéstől a forgásokig. Innen indulunk ebben a tanfolyamban, és fejlődünk tovább a babával […]

  Tanfolyam előzetese - (1 lecke előzetes)

 • Tanfolyam az alvás fejlődéséről

  13 Leckék kategóriában 4.900 Ft

  Szakértő Kalmár Szandi alvásszakértő, beszélgetőtársa: Ónodi Ágnes. Aggódsz, hogy alig alszik a babád? Nehezen tudod elaltatni? Sokszor ébred éjjel? Félsz, hogy sose fog egyedül aludni? Ebben segít a tanfolyam azzal, hogy pontos, megbízható, tudományos információkkal szolgál az újszülöttek, a csecsemők, a kis- és nagyobb gyerekek alvásáról, amit máshol sajnos alig-alig találsz meg, főleg nem magyarul.

  Tanfolyam előzetese - (3 lecke előzetes)

 • Ingyenes! Ha én ezt tudtam volna...

  6 Leckék , , kategóriában

  Szakértők Kalmár Szandi alvásszakértő, hordozási tanácsadó és Ónodi Ágnes az egészséges mozgásfejlődés szakértője, hordozási tanácsadó, EMK-tréner, a Hordozóház alapítója. Tanfolyam a babás mindennapokról A mi gyerekeink már nagyok. Összeszedtük, hogy mik azok a legfontosabb dolgok, amiket ha tudtunk volna, amikor az első babánk született, sokkal könnyebb és harmonikusabb lehetett volna az életünk az első években velük.

  Tanfolyam előzetese - (6 lecke előzetes)

 • Tanfolyam a mozgásfejlődésről 1. rész - születéstől a forgásokig

  15 Leckék kategóriában 5.900 Ft

  Szakértők Ónodi Ágnes, szabad mozgás szakértő és hordozási tanácsadó, valamint Zagyi Linda konduktor, korai fejlesztéssel foglalkozó szakember. Beszélgetőtárs: Kalmár Szandi. Bizonytalan vagy, hogy a babád mozgásfejlődése megfelelően halad-e? Szeretnél hatékony, otthoni és ingyenes eszközt kapni a kezedbe a babád mozgásfejlesztéséhez? Ehhez segít hozzá a tanfolyamon kapott tudás. Egyszerű és logikus, mégis a kultúránkban meglehetősen ismeretlen információkhoz és összefüggésekhez jutsz itt hozzá.

  Tanfolyam előzetese - (2 lecke előzetes)