Együttműködő kommunikáció

alaptanfolyam

Együttérzéssel teli találkozásokat még a konfliktusokban is.

w

Lépjetek ki a “kinek van igaza?” taposómalmából

…és tegyétek át a fókuszt a kapcsolatra! Élvezzétek az együttérzéssel teli találkozásokat akár még a konfliktusokban is – majd találjátok meg együtt a közös megoldást! Az EMK a felnőtt kapcsolataidban és a szülő-gyerek relációban egyaránt jól használható.

Mit kapsz a tanfolyamon?

A tiszta magyarázatok, a szemléletes példák és szituációs játékok, a megjegyzést segítő eszközök és színek, a tippek és a játékok a gyakorláshoz mind arról gondoskodnak, hogy a látottak valóban a tiéddé váljanak.

Megtanuljuk

U

a fókuszváltást a megszokott kommunikációnk és az EMK-s szemlélet között;

fölismerni az ítéleteinket és megkülönböztetni a tiszta kommunikációtól;

hogyan jutunk el az ítéleteinktől odáig, hogy tiszta megfigyeléssel, érzéssel, szükséglettel és kéréssel fogalmazzuk meg azt, ami bennünk van.

Az EMK 4 lépése

MEGFIGYELÉS

ÉRZÉS

ERŐFORRÁS

KÉRÉS

Támogató facebook csoport a nálunk tanulóknak

Nem vagy egyedül a tanulásban!

A emk-trénerek

Ónodi Ágnes

Redő Júlia

Vélemények a tanfolyamról

“Sosem láttam még ilyen profin összeállított kommunikációs tanfolyamot. Már korábban olvastam az EMK-ról, csábított, hogy megtanuljam. De elmenni sose volt energiám valami tanfolyamra. Az online tanfolyamot viszont magam osztom be és bárhányszor visszanézhetem. Könnyedén megértéttem a 4 lépést és szemléletes hétköznapi példákat is láttam. Végre nem volt az az érzésem, hogy én ezt sose fogom tudni így csinálni. A facebook zárt csoport pedig egyszerűen zseniális gyakorlási lehetőség és még kérdezni is tudok, ha elakadok. Le a kalappal! Világszínvonalú oktatást kaptam.” K.L.